Och ett tips för ultrainspiration!

Jag har just hittat Marcus Kjellbergs youtube-konto:

https://youtube.com/@MarcusKjellberg?si=xR9hKkv0qW62lmBC

Han har filmat när han sprungit en massa ultralopp; många är 16 mil långa! Så långt kommer jag nog aldrig att springa, men kanske 5-6 mil. Är mycket sugen på att springa Gotland Ultramarathon nästa år; det är på 5 mil!

https://gotlandultramarathon.se/

Och kanske Österlen trailmarathon som jag tror är på 6 mil. Det känns lagom!

Hursomhelst kolla in Marcus Kjellbergs filmer; de är så inspirerande! (Han har dessutom diabetes 1, vilket ju gör hans prestationer ännu mer mäktiga!)

See you soon all my darlings!


5 svar till “Och ett tips för ultrainspiration!”

  1. Wow 🤩 till att du gått ner så mycket i vikt på så kort tid! Det hade jag nog inte klarat. Så skönt att se konkreta hälsoeffekter också. Det måste kännas jättebra, man vill ju helst leva länge. ❤️

    Gillad av 1 person

  2. Och här kommer jag och är beskäftig i överkant, men jag känner det som min medmänskliga plikt att mana dig att ta det lite lugnt med maratonandet. Det sliter! Såatte … bra att du inte tänker ge dig på 16-milaäventyr. Lagom är bäst, ju.
    (Jag har just hört om den där fantastiska balettvirtuosen, Baryshnikov, som upphävde tyngdlagen med sina lätta hopp. Han kunde knappt ta sig ur sängen på morgnarna och stapplade omkring med svåra smärtor tills det var dags för träning, eller föreställning på kvällen. Troligen gick det åt rätt mycket smärtstillande. Så försök hålla dig borta från balett!)

    Gillad av 1 person

    • Jo du har en poäng! Överdriven motion kan slita mer än det bygger upp! Sen är det ju lite svårt att veta var gränsen går, men 16 mil och att springa i mörkret känns inte lockande. Inte heller att pressa upp antalet träningsmil till tio mil i veckan ( som nog skulle krävas för att springa 16 mil). Så jag håller mig nog till 4-6 mil lite då och då) 😄
      Jag hörde om Baryshnikov häromdagen faktiskt – helt sjukt! 😄

      Gilla

Lämna en kommentar

Blogg på WordPress.com.